Kaffee Detinee Ciné – Filmfestival binnen de muren

Al voor het derde jaar op rij organiseren de Hulpgevangenis van Leuven, De Rode Antraciet, het CAW Regio Leuven, Vormingplus Oost-Brabant en Cinema Zed het filmfestival Kaffee Detinee Ciné.

Gedurende één week worden films in verband met het leven in of na de gevangenis vertoond aan een groot publiek. Het filmfestival gaat door in de oude dienstingang aan de Hulpgevangenis van Leuven (Maria Theresiastraat 74).

Het programma:

Het filmfestival wordt afgesloten op donderdag 28/10 met eerst de documentaire ‘Side by Side’ (over een project in de Hulpgevangenis, oftewel de voorloper van het succesvolle televisieprogramma ‘Leuven Hulp’) en daarna een panelgesprek over Media en Criminaliteit met in het panel Machteld Libert (VRT), José Maschelin (Het Laatste Nieuws) en Wies De Vuyst (ROB tv), onder leiding van Frank Verbruggen (KUL).

Bekijk de folder.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.