Urban Woorden Poëzieweek: Bruno & Maaike Neuville met een fotocollage in Dry Coppen

Urban Woorden, een Leuvense organisatie met een liefde voor poëzie, proza en gelijkaardige vormen van expressie, organiseert maandag 25 oktober een poëzie avond met actrice Maaike Neuville en haar vader Bruno in café en boekhandel “De Dry Coppen”.

Actrice Maaike Neuville is ons allen bekend uit films en programma’s zoals De indringer, Katarakt, De smaak van De Keyser, Van vlees en bloed, … Weinigen weten echter dat ze ook dichteres en schrijfster is. Ze maakte o.a. een schitterende blog over haar reis naar Nepal. Haar vader Bruno, hoogleraar aan de KH Mechelen, is al enige tijd dichter en schreef in totaal drie dichtbundels. Samen brengen ze vanaf 19u een poëtisch vader-dochter-moment in café en boekhandel “De Dry Coppen”.

Taal/Language: Nederlands/Engels (English)

Bruno & Maaike Neuville facebook event
www.urbanwoorden.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.