Kok op Kot promoot gezond koken op 24-urenloop

Niet of slecht ontbijten, gefrituurde snacks, kant-en-klare maaltijden . Veel eetgewoontes van de studenten liegen er niet om, ze eten nog te vaak te ongezond. Nochtans heeft een gezond en gevarieerd voedingspatroon een positieve invloed op bijvoorbeeld het concentratievermogen en de nachtrust. Daarom wil Kok op Kot de gezonde en betaalbare voeding terug bovenaan de menukaart zetten in de studentenkoten.

Op www.kokopkot.be kunnen studenten gratis recepten opzoeken, zelf recepten achterlaten, op andere recepten stemmen, lezen over hygiëne in de keuken, gezonde voeding tijdens de blok … Door zelf recepten te plaatsen op de website maken studenten ook kans op waardebonnen van ‘Just Eat’ waarmee je online eten kunt bestellen. Ook de Kok op Kot – kookpocket, een compact kookboekje dat je via de website kunt bestellen, staat boordevol gezonde, goedkope en eenvoudige recepten.

Gratis Kok op Kot-kookpockets
Gezonde voeding en voldoende beweging zijn belangrijke elementen om gezond en bovendien gelukkig te leven. Loko-Sport en CM Leuven hebben de handen in elkaar geslagen om beide elementen samen te brengen op de 24-urenloop op dinsdag 26 oktober en woensdag 27 oktober 2010. Al 39 jaar nemen de verschillende studentenverenigingen het tegen elkaar op om de meeste toertjes te lopen in 24 uur tijd.

CM zal er dit jaar ook bij zijn met een ludieke Kok op Kot-stand en spel. Elke deelnemer krijgt een keukenschort aangebonden die ze mogen houden. Wie tijdens het spel de meeste vallende preien vangt, is de winnaar en ontvangt een gratis Kok op Kot-pocket. Iedereen is welkom om mee te doen met de wedstrijd. De CM-stand staat in de buurt van het parcours op het Universitair Sportcentrum en is open van dinsdag 26 oktober 21.30 uur tot en met woensdag 27 oktober 1 uur.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.