24 urenloop is volop aan de gang

Je kon me vandaag als een bezetene rondjes zien hossen op de atletiekpiste van het sportkot. Na mijn eerste marathon van 2 weken geleden, leek me dat een haalbare kaart. De Leuvense 24 urenloop is volop aan de gang. Een geweldig evenement onder de Leuvense studentenkringen. Bijna elk jaar gaat team Apolloon met de eindzege ‘lopen’.

De piste is ongeveer 530 meter lang en mijn beste tijden schommelden rond de minuut 30, dat is 20km/u. Zelfs na tien rondjes, bleef ik dit tempo volhouden, maar het is en blijft sterven natuurlijk. Jeuj ik heb een T-shirt gewonnen.

24 urenloop is volop bezig

Mijn vroegere studentenkring Industria staat op dit moment op de vijfde plaats, amper 3 rondjes voor op team Pedal. Er zijn jaren geweest dat we tweedes en derdes eindigden, maar dit jaar komt het er vooral op aan de schade te beperken. Laten we hopen dat ze het volhouden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.