Een zondagnamiddag in de Winkelstraat

Zondag 24 oktober ging op de bovenverdieping van de Sportplaza de eerste versie van “De Winkelstraat” door, het was een beetje afwachten of het concept van een hoop online kinder- en mamawinkels samen in één zaal ook bij ons zou aanslaan. Maar toen we boven aankwamen was het al duidelijk dat het al zeker op geen mislukking zou uitdraaien. De kale muren van de betonnen zaal waren helemaal bezet door de ene kleurige webwinkel naast de andere kleurigere webwinkel. Alles kon je er vinden: stoffen, draagdoeken, rugzakjes, boeken, aankleding voor de kinderkamer, naambandjes, …. Ella, onze driejarige kleuter was vooral weg van het zaaltje waar ze enkele coole fietsjes van Littlebike mocht uitproberen.

En we waren zeker niet alleen, de zaal was heel goed gevuld, het was net niet drummen al moest je bij sommige standjes even aanschuiven om rond te kunnen kijken. Maar voor ons was het best zo, te druk is ook niet leuk, zeker niet met al die buggy’s ertussen.

Nu maar hopen op een tweede editie (maar misschien valt dan een animatie/doe/speelhoek voor de kinderen te regelen? De onze was het winkelen in elk geval snel beu :-))

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.