Stap zondag 14 november mee in de goede richting tegen diabetes

Naar aanleiding van de zesde Werelddiabetesdag organiseert de Vlaamse Diabetes Vereniging vzw (VDV vzw) op 14 november 2010 de zesde nationale wandeldag. In elke provincie vinden wandelingen plaats om diabetes in de kijker te brengen. Diabetes is immers nog steeds aan een steile opgang bezig. Meer dan noodzakelijk dus om onze boodschap zo ruim mogelijk te verspreiden.

De plaatselijke afdeling Leuven en omstreken mobiliseert daarom Vlaams-Brabant om de Lubbeekse heuvels te verkennen. De afdeling organiseert voor de derde keer dit evenement en wil het nog beter te doen dan de edities in 2007 en 2009, toen ze respectievelijk, 850 en 700 wandelaars over de vloer kregen . De wandelaar heeft dit jaar opnieuw de keuze uit verschillende afstanden (4-7-10 km, combineerbaar tot 11-14-17 en 21 km). Voor deze editie wordt een heuse groepswandeling van Vlaams-Brabantse burgemeesters en schepenen georganiseerd.

Bekijk de flyer wandeldag diabetes.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.