Kwinten De Paepe jonge topchef van het jaar

De culinaire gids GaultMillau deelt elk jaar traditioneel prijzen uit voor de beste jonge topchefs. In de editie 2011 van de beroemde restaurantgids ging in Vlaanderen de titel van Beste Jonge Topchef naar Kwinten De Paepe van restaurant Trente in Leuven. De redactie van Leven in Leuven wenst Kwinten van harte proficiat met deze mooie erkenning. Lees ook de bespreking van restaurant Trente.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Kwinten De Paepe jonge topchef van het jaar”

Trente « Leven in Leuven
(on november 15th, 2015 at 12:36)

[…] een hele tijd geleden dat we restaurant Trente bezochten. De verkiezing van Kwinten De Paepe tot Beste Jonge Topchef was echter een goed excuus om ons nog eens naar dit kleine, maar gezellige restaurant in de […]