Dag van de Wetenschap op 21 november 2010

De eerste Vlaamse Dag van de Wetenschap heeft in Leuven plaats in de Universiteitshal, Naamsestraat 22, van 11.00u tot 17.00u. Je kan er terecht op een wetenschapsmarkt voor 8 tot 88- jarigen… Het Museum voor Dierkunde van de K.U.Leuven én Museum M doen ook mee.

Een greep uit het aanbod van video-opstellingen, lezingen, rondleidingen en workshops/doe-activiteiten: een Fablab waar je aan de slag kan met lasercutters, een IR13-workshop met elektrische treintjes van RVO Society, experimenten visuele waarneming, de zonnewagen, rondleidingen in het Museum voor Dierkunde van de K.U.Leuven, begeleide rondleidingen in museum M op de tentoonstellingen van de Bijbel van Anjou en Mayombe, begeleide wandelingen door Leuven langs het universitair erfgoed en het Wetenstappen-parcours, een lezing voor kinderen over geheimschrift én een lezing van griepcommissaris Professor Marc Van Ranst! En dat allemaal uiteraard gratis.

Lees er alles over op www.kuleuven.be/dagvandewetenschap of ga gewoon eens langs op zondag 21 november van 11.00 tot 17.00u, enkel voor de gratis rondleidingen in Musem M registreer je je best snel op de site!

Bekijk de flyer van de dag van de wetenschap.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.