Info-avond Als ouders van een kind met een handicap er even tussenuit willen

Soms willen ouders van een kind met een handicap er even tussenuit. Opvang of oppas vinden is echter voor ouders niet altijd even gemakkelijk. Soms kunnen of willen ouders niet terecht met hun kind met een handicap bij hun familie.

Op dinsdag 7 december 2010 organiseren Gezin en Handicap en KVG Vlaams-Brabant de Infoavond ‘Oppas-en opvangmogelijkheden voor een kind met een handicap’ om 19u30 in het Seinhuis, Tienstesteenweg 63, Kessel-lo (Leuven).

De inkom bedraagt 3 euro voor ouders en personen met een handicap die lid zijn van Gezin en Handicap, KVG of 7 euro voor ouders die geen lid zijn en 20 euro voor professionelen. Professionelen die met ouders of personen met een handicap meekomen, betalen 15 euro. Inschrijven is verplicht. Dit kan telefonisch bij Gezin en Handicap: 03/216. 29. 90 of per mail gezinenhandicap@kvg.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.