Ozo Joke van Leeuwen

Sinds begin november kan je in M terecht voor een grote overzichtstentoonstelling met beeldend werk van Joke van Leeuwen. Deze actrice, dichteres, tekenares en performer werkt zowel voor kinderen als volwassenen. De expo wordt met stip een aangename ontdekkingstocht voor alle leeftijden.

Er worden uiteraard veel tekeningen getoond uit haar boeken zoals ‘Deesje’, ‘Iep!’ en ‘Toen mijn vader een struik werd’, maar ook acrylschilderingen en … jawel, werk dat speciaal voor deze expo is gemaakt.
Een unieke tentoonstelling over een grote dame met veel moois om naar te kijken. Nog te bezoeken tot en met zondag 9 januari. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. En de échte fans kunnen Joke in levenden lijve bewonderen op donderdag 30 december.

Alle informatie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.