Zolderconcert Maarten Decombel trio

logo folk in leuven

Folk in Leuven viert dit jaar haar vijfjarig bestaan! Dit seizoen zal bijgevolg net iets feestelijker zijn dan voordien, maar het basisprincipe blijft onveranderd. Naar goede gewoonte heeft Folk in Leuven immers naast bals ook een reeks zolderconcerten op het programma staan. Kom op de knusse zolder van het Oratoriënhof genieten van rustige en iets minder rustige live folkmuziek, gebracht door “oude rotten” en jong talent. Om het extra gezellig te maken, wordt de afstand tussen de muzikanten en het publiek tot een minimum herleid. Zo zit je als het ware bij de artiesten op schoot.

Op zaterdag 4 december verwelkomen wij Maarten Decombel trio op zolder voor een try-out. In deze nieuwe formatie speelt Maarten Decombel (gitaar) samen met Louis Favre (drums) en Rui Salgado (contrabas). Zij brengen muziek die stevig geworteld is in de folk, maar die ook dichtbij jazz en klassiek aanleunt.

Inkom reserveren is niet noodzakelijk, maar wel voordeliger (voorverkoopprijs).

Voor dit concert geeft Folk in Leuven twee duokaarten weg. Mail naar fil@folkinleuven.be, en wie weet ben jij één van de gelukkigen die dit concert gratis kunnen bijwonen.

Concreet:
Wat? Zolderconcert met live muziek van Maarten Decombel trio (try-out)
Wanneer? Zaterdag 4 december vanaf 20u30
Waar? Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven (i.s.m. CC Ora)
Inkom? VVK € 8/ € 5 – kassa € 9/ € 6 (korting geldt voor studenten)

Voor meer informatie en om tickets te bestellen, kan je steeds terecht op onze website Folk in Leuven, of een mailtje sturen naar fil@folkinleuven.be

Folk in Leuven is nog op zoek naar enthousiaste medewerkers om onder meer bals en concerten in goede banen te leiden. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar fil@folkinleuven.be Al wie een handje wil toesteken, is welkom!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.