Leuvense kerstmarkt van 10 tot 19 december

Het aftellen is begonnen. Van 10 tot 19 december kan je op het Hoover- en Ladeuzeplein kerstshoppen of gewoon met een glühwein in de hand genieten van de kerstsfeer. De Kerstman en zijn huisraad zijn naar goede gewoonte weer van de partij en vergeet vooral niet één van de optredens op het centrale podium mee te pikken.

Elk jaar plaatst de Leuvense Kerstmarkt een organisatie die zich inzet voor een bijzondere zaak in de kijker. Dit jaar werd voor Jeanne Devos gekozen. Zuster Jeanne Devos zet zich al meer dan 40 jaar in voor de allerarmsten in India. Ze wil het lot verbeteren van vrouwen en kinderen die in de huisslavernij zijn beland. Steek een kaarsje aan in de stand op het Hooverplein en draag zo je steentje (of lichtje) bij.

Alle info op leuvensekerstmarkt.com. Bekijk de flyer.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuvense kerstmarkt van 10 tot 19 december”

Opening Wintertijd « Leven in Leuven
(on december 7th, 2010 at 22:43)

[…] Dickens kledij. Op de Grote Markt kan je meeklinken op de start van Wintertijd en daarna kan je de Leuvense Kerstmarkt bezoeken op het Ladeuzeplein en Hooverplein. Wintertijd begint om 17:00 en de toegang is gratis. […]