Internationaal Kortfilmfestival Leuven 2010

Van 4 tot 11 december 2010 is het de 16de editie van het Internationaal Kortfilmfestival Leuven. Alle films worden vertoond in het STUK, Naamsestraat 96 in Leuven. Tickets voor films na 18:00 kosten 6 euro, maar je kan ook een festivalpas kopen en er is ook een kortingstarief.

Het programma is opgedeeld in de volgende onderdelen:

 • Vlaamse kortfilmcompetitie voor Fictiefilms
 • Vlaamse kortfilmcompetitie voor Animatiefilms
 • VAF Wildcards 2010
 • Europe in Shorts
 • Comedy Shorts
 • The Labo
 • Kortfilms voor Kinderen
 • Going Dutch
 • Animation Nations
 • Festivalcafé: Videoclipcompetitie + bands
 • Gastvoorstellingen: Humo Award, De Keuze van CANVAS, Kortfilm.be-avond
 • Professionele activiteiten
 • 3D & Kort

De site bevat een handig schema met een overzicht van alle filmvoorstellingen. Op het shortfilmfestival youtube kanaal kan je al enkele trailers bekijken. Tijdens het festival zijn er allerlei gratis optredens gepland in het STUKcafé. Ook de videoclipcompetitie wordt vertoond in het STUKcafé.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.