Hang je vrienden op in M

Hang je vrienden op in M en maak kans op een Canon EOS 500D én een fotoreproductie van topfotograaf Carl de Keyzer! Opgelet, enkel mensen met een Facebook-account kunnen meedoen. Het principe van de wedstrijd is simpel: surf naar http://fotowedstrijd-mleuven.be/ en log via de knop in op Facebook. Typ vervolgens de beginletters in van de naam van de vriend die je wilt ophangen. Duid de juiste naam aan en wacht tot de profielfoto verschijnt. Klik op de foto om je vriend op te hangen in de museumzalen.

Je vriend krijgt vervolgens het bericht dat jij hem hebt opgehangen in M. Hij kan met een virtueel bezoek in de museumzalen op zoek gaan naar zijn portret. Als hij de opdracht tot een goed einde brengt, maakt hij kans op een jaar lang gratis M.

Wil je zelf ook een jaar lang gratis M winnen? Zorg dan dat je vrienden jou ophangen in M!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.