Blokgenot

Is het op je kot (of thuis) te lawaaierig? Of net te stíl? Te warm? Beetje ongezellig met iedereen naar huis? Of ben je misschien ‘gewoon niet gemaakt’ voor het eenzame studeren? Dan ben je welkom in Bibliotheek Tweebronnen!

Bibliotheek Tweebronnen creëert een 25-tal extra studieplekken in de foyer. Bibliotheek Tweebronnen zorgt voor een gezellige en rustige blokomgeving, voorzien van koffie en water. Studenten zijn welkom vanaf maandag 13 december 2010 tot 15 januari 2011. Je kan elke bibdag gewoon langskomen en je kiest zelf een vrij plaatsje uit.

Meer info bij suzanne.rys@leuven.be.

Tip: Je kan ook studeren bij de K.U.Leuven. Bekijk het overzicht van waar en wanneer je kan blokken. Je krijgt zelfs een overzicht van de bezettingsgraad.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.