Officiële remixer Music For Life-anthem headliner op Rumba For Life

Je kan er deze weken niet meer naast kijken. Alles is for life, overal worden acties op poten gezet om de benefietactie Music For Life te steunen. Ook in Leuven.

Maar het feestje in Rumba volgende week donderdag is wel héél bijzonder. Met headliner Martians haalt organisatie Sweet de Leuvenaar DJ Bobby Ewing (Discobar Galaxie) en zijn kompaan King DJ (ooit 4T4) in huis. Zij mochten voor Studio Brussel Never Gonna Stop remixen, het Music For Life-anthem van die andere bekende Leuvenaar, Milow.

En ook de rest van de affiche dekt het kruim van de Leuvense muziek- en deejayscene. Raoul Lambert (Swirl People) viert er die avond zijn verjaardag. Dysfunkshunal (Killa Tactics) komt de strafste turntablism-trucjes uit z’n mouw schudden. En ook de vertrouwde Sweet-residents geven het beste van zichzelf.

De opbrengt van Rumba For Life gaat integraal naar Music For Life. De jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel steunt dit jaar de Rode Kruisprogramma’s in Afrika rond weeskinderen die hun ouders verloren aan aids.

Rumba For Life, donderdag 23 december vanaf 22u in Rumba. Tickets kosten 5 euro.

Wat is Sweet?
Sweet organiseert candylicious electrofeestjes in Leuven. De afgelopen jaren lieten ze Rumba en Musicafé meermaals vollopen. In 2011 gaat het feest gewoon door, met o.a. een vaste stek op woensdagavond in Café AperO (Oude Markt 52).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.