Tentoonstelling Sarah De Vos in Tweebronnen

‘Shades of Grey’ is de eerste solotentoonstelling van Sarah De Vos in haar thuisstad Leuven. De tentoonstelling stelt een reeks nieuwe werken voor die zij realiseerde tijdens haar verblijf aan ‘De Ateliers’ te Amsterdam.

Haar werken zijn zowel innemend als terughoudend. Door middel van harsen die als een masker over het schilderij worden gegoten, blijven haar werken gesloten en geheimzinnig. De Vos creëert een beeld dat niet absoluut is, maar steeds in beweging lijkt; een beeld dat door de schildertoets niet kan scherp gesteld worden. De schilderijen balanceren op een voortdurende spanning tussen de vlakheid van de drager en de suggestie van diepte doorheen het werk.

Praktisch
Vernissage donderdag 13 januari 2011 om 20u
Van 14 januari 2011 tot 12 februari 2011, woensdag tot en met zaterdag van 14 tot 18 uur
Tweebronnen, Rijschoolstraat 4
Toegang gratis

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.