Eindejaarcorrida afgelast

Het college van burgemeester en schepenen van de stad Leuven besliste in samenspraak met Daring Club Leuven Atletiek om de eindejaarscorrida van aanstaande zondag 26 december 2010 niet te laten plaatsvinden.

De politiediensten, de technische diensten, de sportdienst en de vele vrijwilligers van de club stonden klaar om het parcours sneeuwvrij te maken. Maar omwille van de overvloedige sneeuwval van deze nacht en omdat de veiligheid van de deelnemers hierdoor niet langer kan worden gegarandeerd, ziet het stadsbestuur zich verplicht om de loopwedstrijd af te lassen.
Deelnemers kunnen voor meer informatie terecht op www.dcla.be, corrida.dcla.be en bij Marc Beullens (DCLA – tel. 0486 89 19 64).

De deelnemers die hun startnummer ontvangen hebben, behouden deze nummer en kunnen volgend jaar, na registratie, deelnemen aan de Corrida zonder nieuw inschrijvingsgeld te betalen.  Belangrijk hierbij is dat je het borstnummer bewaart voor volgend jaar (31 december 2011).

De deelnemers die deze regeling niet verkiezen, kunnen na schriftelijke aanvraag met vermelding van het rekeningnummer en bijvoegen van het borstnummer, rekenen op een teruggave van 7 Euro.  Deze aanvraag dient voor 15 januari gestuurd te worden naar: Daring Club Leuven Atletiek – Diestsesteenweg 288b – 3010 Kessel-Lo

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.