Winterspeeltuin 2010

In de kerstvakantie organiseert stedelijk jeugdcentrum Vleugel F vier dagen lang een winterspeeltuin in de Brabanthal. En dat al voor de veertiende keer! Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen er dagelijks komen spelen. Ze moeten wel vergezeld zijn van een volwassene (ouder, grootouder, tante, nonkel, …)

Van 26 tot 29 december 2010 (telkens van 10.00 tot 18.00 uur) biedt de jeugddienst een plezierige, droge en verwarmde speelplaats aan. Tientallen vrijwilligers en monitoren zetten zich vier dagen in om kinderen enkele onvergetelijke spelmomenten te bezorgen. Ze kunnen zich uitleven op springkastelen en hindernisbanen, mini-autoscooters, een rupsmolen, een kinderzwiermolen, een funhouse, kindervliegmolentjes, een spidertower, Powerwave (tripride), een kleuterspeeldorp, …

Toegang
Kinderen betalen € 5 voor een hele dag spelplezier. Volwassenen mogen gratis binnen. Voor de wachtende ouders en de spelende kinderen zijn er drankjes en hapjes te verkrijgen (broodjes, warme wafels en ijsjes). Kinderen met een jeugdcentrumpasje krijgen 1 gratis consumptie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.