Countdown zet 2011 feestelijk in

De Oude Markt is op 31 december het epicentrum van gezellig uitgaan. Hoogtepunt van de feestnacht is de ‘countdown’, die al voor het derde jaar op rij het nieuwe jaar bruisend inzet.

Centraal op de Oude Markt, ter hoogte van de universiteitshallen, staat een toren die niet alleen dienst doet als dj-platform, maar ook een lichtbaken is. Vanaf 22.30 uur wordt de sfeer stilaan opgebouwd naar het hoogtepunt: de ‘aftelling’ met twee grote aftelklokken en op de beats van de dj’s.

Ook dit jaar verwachten de organisatoren 10.000 enthousiastelingen om samen af te tellen naar 2011. Feestvierders worden om 23.30 uur op het podium aan de universiteitshallen verwacht om dit gezellig spektakel mee te maken.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Countdown zet 2011 feestelijk in”

verhavert bart
(on januari 3rd, 2011 at 0:15)

was een goede afsluiter van 2010