Vacature onthaal en administratie bij WiSPER vzw

WiSPER organiseert artistieke cursussen en workshops voor volwassenen in Vlaanderen, en heeft een standplaats te Leuven en Gent. Jij wordt ingezet in Leuven.

De huidige WiSPER-medewerkster onthaal en administratie, Saskia Oosterlynck, zal gedurende twee jaar parttime ingezet worden voor een belangrijk project dat WiSPER uitvoert in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant. Deze vacature is bedoeld om de job van Saskia gedeeltelijk (40%) te vervangen tijdens die periode.

WiSPER zoekt iemand die het telefonisch onthaal en de inschrijvingen van de cursussen van WiSPER in Leuven zal verzorgen. De cursisten schrijven zich in via de site van WiSPER op het internet. Jij verwerkt deze inschrijvingen in onze databank en je stuurt de cursisten een mail met informatie over hun cursus. Je beantwoordt vragen van cursisten aan de telefoon. Je informeert de lesgevers over de grootte en de samenstelling van hun cursusgroep. Je volgt de stand van de inschrijvingen op samen met de educatieve medewerkers en de medewerkster communicatie. Je houdt de praktische en logistieke organisatie van de cursussen in de gaten: de lokalen en de verwarming, sleutels, apparatuur, catering en schoonmaak… Voor een aantal cursussen en presentatiemomenten zal je zelf ook ter plaatse het onthaal van de deelnemers doen. Dat betekent af en toe korte opdrachten ’s avonds en tijdens het weekend. Andere administratieve taken hebben ook te maken met het cursusaanbod: betalingen opvolgen, brochures verzenden, contracten en brieven maken, reisroutes uitzoeken… Je zal nu en dan ook praktische klussen opknappen die we snel samen met heel het personeelsteam aanpakken, zoals cursusmateriaal in en uitladen en opruimen bijvoorbeeld.

WiSPER zoekt iemand die weet wat een vormingscursus is, die heel klantgericht is en goed kan communiceren aan de telefoon, sterk is in praktische  organisatie, vlot overweg kan met Word en Excel. Idealiter woon je in Leuven of omgeving en kan je je werkuren redelijk flexibel invullen.

Je krijgt een parttime contract van 40% jobtime voor 2 jaar vanaf januari 2011. Het loon wordt berekend aan de hand van de loonbarema’s voor een administratieve functie van het paritair comité 329.01.

Mail je sollicitatiebrief en uitgebreid curriculum vitae naar jan.debraekeleer@wisper.be met als onderwerp ‘vacature onthaal WiSPER-Leuven’. Gezien de startdatum in januari 2011 zal de aanwervingsprocedure procedure eerder snel dan uitgebreid zijn!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.