Huldiging sportkampioenen

De stad reikt in 2011 de ‘trofee voor sportverdienste’, de eretitel ‘Laureaat van de sport’ en de ‘trofee voor beloftevolle jongere 2010′ uit. Iedereen kan tot 28 januari één of meerdere kandida(a)t(en) schriftelijk voorstellen aan de sportdienst. Je kan ook de Vlaamse, nationale, Europese of wereldkampioenen 2010 van je sportclub opgeven. Het stadsbestuur organiseert een gezamenlijke hulde voor deze kampioenen. De titel moet behaald zijn in een sportdiscipline waarvoor een landelijk erkende sportfederatie bestaat.

Voorwaarden

  • Alle kandidaten moeten lid zijn van een Leuvense erkende sportvereniging of in Leuven wonen.
  • Sporters die al de Leuvense ‘trofee voor sportverdienste’ wonnen, komen niet in aanmerking voor de ‘trofee beloftevolle jongere 2010′.
  • Je kan zowel voor de ‘trofee voor sportverdienste’ als voor de ‘trofee beloftevolle jongere 2010′ inschrijven.

Alle info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.