Last van een blok-out? Bel of chat met Teleblok

In januari hebben 200 000 studenten uit het hoger onderwijs examens. Deze periode vraagt het uiterste van elke student. Als het even niet meer gaat, staat Teleblok vanaf 12 januari weer klaar om hen te ondersteunen. Op Facebook gooide Teleblok ondertussen een nieuw virtueel antistress wapen in de strijd, ‘den blok’.

Teleblok
Teleblok, een initiatief van CM, is een anonieme en gratis telefoon- en chatlijn voor studenten die het even niet meer zien zitten. Ook bezorgde ouders, vrienden en partners kunnen een beroep doen op Teleblok. Het afgelopen jaar beantwoordde Teleblok meer dan 1000 oproepen.

Van 12 tot en met 26 januari is Teleblok elke dag van 14 uur tot 23 uur telefonisch bereikbaar op het gratis nummer 0800 13 14 4. Chatten kan op www.teleblok.be, elke dag tussen 17 en 23 uur.

Spijker-er-op-los actie
Op 9 januari hield de Teleblok pick-up met ‘den blok’ halt in Leuven. De Leuvense student werd uitgedaagd om op een ludieke manier stoom af te blazen. Studenten konden met een hamer een nagel in de enorme houten blok kloppen om zich zo af te reageren op de blokperiode. Wie deze actie gemist heeft, kan online blijven stress afkloppen op een virtuele blok. Ideaal als het even niet meer gaat of als je weer toe bent aan een volgende pauze. Check: www.facebook.com/denblok.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.