Belgische première van Rare Exports

Na de kwaadaardige Sint is het nu de beurt aan Santa from hell!

Vanavond kan je exclusief in Cinema ZED naar de Belgische première van de Horrorkomedie Rare Exports!

Het verhaal: de jonge Pietari woont bij zijn vader Rauno die een weinig rendabel rendierenslachthuis runt. Dichtbij hen in de buurt doen Amerikaanse onderzoekers een macabere vondst: ze vinden een Kerstman die er volgens de legende begraven lag. Niet de traditionele Kerstman, maar de kwaadaardige lokale variant die bij de bevolking in het geheugen gegrift staat en de hoofdrol speelt in vele oude sprookjes en sagen.

Met het bekroonde ‘Rare Exports’ breit de Finse regisseur Jalmari Helander een verlengstuk aan een aantal zeer succesvolle humoristische kortfilms (eerder te zien op het Int. Kortfilmfestival Leuven) over de oorsprong van de kerstman – niet de Coca-Cola variant, maar het wild dier dat zich verschuilt in de bossen van het hoge noorden.

VERTONINGEN:
Vrijdag 14 Januari – 20u00
Maandag 17 Januari – 17u00
Dinsdag 18 Januari – 20u00
Woensdag 19 Januari – 17u00
Vrijdag 21 Januari – 22u30
Maandag 24 Januari – 20u00

Bekijk alvast de trailer!


Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.