Heverlee goes classic op 21 januari

Het Solidariteitsfonds ‘Blikopafrika‘ organiseert op 21 januari voor de eerste maal een nieuwjaarsconcert. De opbrengst gaat naar hun projecten in Congo, Burundi en Kameroen. Naar goede traditie wordt het nieuwjaarsconcert opgeluisterd door de leraren en leerlingen van het H.-Hartinstituut en door de Orgelpijpjes onder leiding van Dieter Staelens en Katrien Konings. Dit concert wordt gerealiseerd in samenwerking met het Handelaarsverbond van Heverlee. Tijdens de pauze en na de voorstelling is er de mogelijkheid om iets te drinken.

Meer info op www.blikopafrika.be

Praktisch:
Vrijdag 21 januari 2011 om 20.00 u
Deuren open om 19u30
Toegangsprijs: Volwassenen: 10 euro; 12-18 jaar: 5 euro; -12 jaar: gratis
In de kapel van het H.-Hartinstituut, Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.