Zolderconcert Dr. Eugène

logo folk in leuven

Folk in Leuven viert dit jaar haar vijfjarig bestaan! Dit seizoen zal bijgevolg net iets feestelijker zijn dan voordien, maar het basisprincipe blijft onveranderd. Naar goede gewoonte heeft Folk in Leuven immers naast bals ook een reeks zolderconcerten op het programma staan. Kom op de knusse zolder van het Oratoriënhof genieten van rustige en iets minder rustige live folkmuziek, gebracht door “oude rotten” en jong talent. Om het extra gezellig te maken, wordt de afstand tussen de muzikanten en het publiek tot een minimum herleid. Zo zit je als het ware bij de artiesten op schoot.

Op zaterdag 22 januari verwelkomen wij Dr. Eugène op zolder. Koen Vanmeerbeek (viola d’amore, nyckelharpa), Hans Jochems (gitaar, diatonische accordeon, zang) en Joachim Gys (chromatische accordeon) stellen hun titelloze debuut-cd voor, die in oktober 2010 uitkwam.

Inkom reserveren is niet noodzakelijk, maar wel voordeliger (voorverkoopprijs).

Concreet:
Wat? Zolderconcert met live muziek van Dr. Eugène (cd-voorstelling)
Wanneer? Zaterdag 22 januari vanaf 20u30
Waar? Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven (i.s.m. CC Ora)
Inkom? VVK € 8/ € 5 – kassa € 9/ € 6 (korting geldt voor studenten)

Voor meer informatie en om tickets te bestellen, kan je steeds terecht op onze website www.folkinleuven.be, of een mailtje sturen naar fil@folkinleuven.be

Folk in Leuven is nog op zoek naar enthousiaste medewerkers om onder meer bals en concerten in goede banen te leiden. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar fil@folkinleuven.be Al wie een handje wil toesteken, is welkom!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.