Dag van de Ambachten: Ze hebben gouden handen!

Onder deze intussen welbekende slogan vindt op zondag 6 februari 2011 de vijfde editie van de Dag van de Ambachten plaats. Ook dit jaar openen meer dan 500 ambachtslieden in heel het land de deuren voor het grote publiek. Gesterkt door het almaar groeiende succes – niet minder dan 70.000 bezoekers vorig jaar – laat de Dag van de Ambachten je opnieuw kennismaken met ons ambachtelijke patrimonium, dat rijk is aan beroepen en vol kostbare knowhow.

Deze dag is dé gelegenheid om de vele ambachtslieden in Leuven en Vlaanderen te ontmoeten, om minder bekende beroepen en praktijken te leren kennen, en wie weet, zelfs nieuwe talenten te ontdekken. Langs de verschillende routes kan je kennismaken met juweelontwerpers, parfumeurs, bloemisten, chocolatiers, vioolbouwers, schilders, glaskunstenaars, steen- en houtbewerkers en nog vele anderen.

Je eigen parcours uitstippelen en de ambachtslieden uitkiezen die je wil ontmoeten, kan op de website www.dagvandeambachten.be. Deelname aan het evenement is gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.