30CC en Write Now! organiseren gratis schrijfworkshop

Schrijf je graag, maar twijfel je of jouw teksten wel goed genoeg zijn om deel te nemen aan een schrijfwedstrijd dan is dit je kans. 30CC organiseert in samenwerking met Write Now! een gratis workshop. Dichter-performer Stijn Vranken geeft je in zijn workshop gouden tips om je verhaal of gedicht net dat beetje extra mee te geven.

Write Now! is met vijftien voorronden in Nederland en drie in Vlaanderen dé belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren van het Nederlandse taalgebied. Schrijvers en schrijfsters tussen 15 en 24 jaar kunnen hun inzendingen tot en met 14 februari 2011 insturen. Of het nu gaat om een reisverhaal, een raptekst, poëzie of proza, alles is toegestaan. De Leuvense voorronde vindt plaats op vrijdag 22 april 2011 in 30CC/Wagehuys.

Stijn Vranken is een Antwerps dichter. Hij was medeoprichter van De Sprekende Ezels, een maandelijks terugkerende poëzieavond, ook in Leuven. Ook staat hij bekend als de Nachtdichter van Antwerpen en Gent. In 2008 debuteerde hij met de bundel Vlees Mij!. Naast poëzie schrijft hij ook columns en theaterteksten.

Praktisch
Donderdag 3 februari 2011 van 19.00 tot 21.00 uur
Bibliotheek Tweebronnen, Diestsestraat 49, Leuven
Schrijf je in op info@writenow.nu

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.