VINO 2011

Het 1ste en 2de Italiaanse Wijnfestival (VINO 2009 en VINO 2010) van S.P.Q.R. groeiden beiden uit tot een groot succes. Vele honderden wijnliefhebbers maakten de voorbije twee jaar kennis met zo’n 120 tot 150 lekkere Italiaanse wijnen uit diverse streken en van elke prijsklasse.

Dit jaar organiseert S.P.Q.R. dit festival voor de derde keer. Het evenement wordt uitgebreid met nieuwe leden-deelnemers. De standhouders zijn reeds jaren professioneel bezig met Italiaanse wijnen en bieden de bezoekers een unieke kans meer te weten te komen over een bepaalde regio, druif of wijn.

Zowel de particuliere wijnliefhebbers als mensen die beroepshalve bezig zijn met wijn (horeca, delicatessen, hotelscholen,…) kunnen tijdens deze tweedaagse wijnhappening nuttige informatie vergaren en natuurlijk… veel proeven!

Voor het eerst wordt ook een speciaal degustatieboekje gemaakt, waarin elke deelnemer zijn wijnen netjes kan voorstellen.

Praktisch
Zaterdag 12 februari 2011: van 14 uur tot 19 uur
Zondag 13 februari 2011: van 11 uur tot 17 uur
Businessclub OHL Leuven – Voetbalstadion ‘Den Dreef’, Kardinaal Mercierlaan 46, Heverlee
Toegangsprijs: 7 euro (kristallen degustatieglas inbegrepen)

De standhouders van VINO 2011

Vino 2011 ondervindt hinder van sneeuwval
Door de verschillende uitgestelde voetbalmatchen dient zaalverhuurder OHL op 13 februari een extra inhaalwedstrijd te spelen, waardoor VINO 2011 noodgedwongen moet verhuizen naar een kleinere zaal (de businessclub in plaats van de grotere businessruimte).

Zondagnamiddag vanaf 14 uur wordt de omgeving van het complex volledig afgesloten voor de voetbalmatch. De parking rond het terrein blijft gratis beschikbaar voor de bezoekers van VINO 2011 maar het zal er natuurlijk drukker zijn. Wie zondag VINO 2011 bezoekt kan vanaf 14 uur terecht aan dezelfde kassa waar de voetbaltickets worden verkocht. S.P.Q.R. verkoopt daar eveneens tickets, maar dan voor het wijnevenement, uiteraard aan de toegangsprijs van 7 euro. Dat VINO-ticketje kan je aan de ingang van de zaal ruilen voor een degustatieglas.

Zaterdag en zondagvoormiddag hoef je aan de voetbalkassa geen ticketje te kopen. Je gaat gewoon rechtstreeks naar de zaal waar je aan de kassa kan betalen en meteen een degustatieglas krijgt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.