TweetMeetLeuven

Twitter gebruikers hebben af en toe de behoefte elkaar ook eens in levende lijve ontmoeten. Op dit ogenblik kan het aantal Twitter gebruikers in Groot Leuven op minstens 1.500 geschat worden. In de loop van 2009 hebben al enkele ontmoetingen van Leuvense tweeps (Twitter gebruikers) plaatsgevonden onder de benaming Tweuven. Dit kleinschalig initiatief lijkt ondertussen stilgevallen te zijn.

Vanaf het najaar 2010 was er al sprake van een grootser opgezet event, met deze keer TweetMeetLeuven als benaming. Dit heeft ondertussen geleid tot een eerste concrete activiteit. Indien u verschillende van de Leuvense Twitter gebruikers wil ontmoeten, kan dit op de eerste TweetMeetLeuven die op 23 februari 2011 zal plaatsvinden. De locatie voor deze activiteit is het Musicafé in de Muntstraat. Inkom is gratis. Aanmelden kan via het Facebook event of door een Twitter bericht te sturen met vermelding #tml2302.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.