Vierde Vlaamse Improcup

Improvisatiegezelschappen Preparee en Improrlando organiseren de vierde editie van de Vlaamse Improcup! Naar jaarlijkse traditie zullen verschillende improvisatiegroepen uit heel Vlaanderen het opnemen tegen elkaar en strijden om een jaarlang roem, faam, bekendheid en ook wel een beker. Ieder gezelschap zal 1 afgezant uitzenden om hun ploeg te verdedigen, waardoor je een voorstelling kan verwachten met de crème de la crème van de Vlaamse improwereld!

Deelnemende improgroepen: LunaticsBorrrisRIOTNoevoo-TBILMattabImprofielImprofetenImprosantImprorlando,Kabloeng!Caque en Preparee.

Op 23 maart kan je deze clash of the titans live bijwonen  in aula Pieter de Somer (Deberiotstraat 24) om 20u. Tickets kan je reserveren op preparee.be of improrlando.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.