Leuvense Paasfeesten zoeken gastgezinnen

Van 22 tot 25 april worden in Leuven voor de 37ste keer de Paasfeesten georganiseerd. Hoogdagen voor liefhebbers van volksdanskunst en volksmuziek. De organisatoren van de Leuvense Paasfeesten zijn ook dit jaar op zoek naar gastgezinnen om de meer dan honderd muzikanten en dansers op te vangen.

De gastgezinnen wordt gevraagd hun gasten vijf overnachtingen met ontbijt aan te bieden. Er is opvang nodig voor muzikanten en dansers van 16 tot 99 jaar. Gastgezinnen kunnen laten weten welke gasten ze het liefst opvangen. De organisatie zal hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Als gastgezin krijg je gratis tickets voor alle activiteiten en wordt uit dank een gratis maaltijd geserveerd op paaszaterdag.

Heb je interesse? Contacteer dan Katty Giddelo op katty_giddelo@belgacom.net of Lies Stessel via 0478-924.963 of liesstessel@hotmail.com. Meer info op www.paasfeestenleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.