Politie Leuven wil je mening kennen

8.625 Leuvenaars kregen in januari een vragenlijst van de politie in de brievenbus. Op die manier wil men te weten komen hoe je denkt over (on-)veiligheid, verkeer, overlast, criminaliteit en sociale cohesie. Je kan ook je mening geven over de politiewerking: ben je al dan niet tevreden over het optreden van de politie? Later op het jaar krijgen de studenten de kans om via internet hun mening te geven.

De resultaten van de bevraging dienen voor het opstellen van het nieuwe zonale veiligheidsplan. In dit meerjarenplan worden prioriteiten vastgelegd. Het zijn de veiligheids- en leefbaarheidsproblemen waaraan de politie extra aandacht zal besteden. Maar het resultaat van de bevraging moet ook toelaten een politie ‘op maat’ te leveren. Een Leuvenaar uit het centrum van de stad heeft wellicht andere problemen en verwachtingen dan een inwoner uit Wijgmaal.

Het invullen van de volledige vragenlijst neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Je kan de vragenlijst invullen en opsturen tot 10 maart.

Meer info op website van Politie Leuven.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Politie Leuven wil je mening kennen”

verhavert bart
(on februari 24th, 2011 at 22:28)

waren veel vragen maar heb toch maar meegedaan