Carnavalstoet op zaterdag 19 maart 2011

De 43ste internationale carnavalstoet rijdt dit jaar uit op zaterdag 19 maart. De stoet vertrekt om 15.11 uur op het Sint-Jacobsplein. Vervolgens volgen de praalwagens het volgende parcours: Brusselsestraat, Franz Tielemanslaan, Dirk Boutslaan, Margarethaplein, Grote Markt (showing door de personaliteiten), Smoldersplein, Rijschoolstraat, Vital Decosterstraat, Bondgenotenlaan, Vanderkelenstraat, Ladeuzeplein, Jan Stasstraat, Bondgenotenlaan, Martelarenplein, Diestsestraat en ten slotte de Minckeleerstraat, waar de stoet ontbonden wordt. Na de stoet, om 17 uur vindt er een verkleed prinsenbal plaats in feestzaal Rijschool in de Rijschoolstraat.

Opgelet, door de werken aan het Fochplein werd het traditionele parcours gewijzigd.

Carnaval Leuven - 2010

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Carnavalstoet op zaterdag 19 maart 2011”

verhavert bart
(on maart 3rd, 2011 at 19:43)

feesten

 
marlon lafontaine
(on maart 19th, 2011 at 12:10)

carnaval leuven is maar een zwak broertje, meestal ook een zatte bedoening, plat en ordinair, wars van alle satire (cfr aalst), enkel de volkse fanfares zorgen voor wat sfeer en zijn een uiting van gezonde folklore, dus gaan we kijken, samen met de zon die nu al van de partij is, niks zo prettig als een licht sarcasme tussen de tanden vanop een terrasje