Beiaardcantus op woensdag 23 maart 2011

Na 3 jaar ongeduldig wachten komt de 4de editie van de Leuvense Beiaardcantus eraan. Woensdag 23 maart zal het Stellabier rijkelijk vloeien en zullen 2500 studenten de welgekende liederen luidkeels meezingen op het Ladeuzeplein onder begeleiding van de beiaard en de studentenfanfare. Daarnaast zal er een poging ondernomen worden om de wereldrecordtitel van ‘luidste schreeuw’ te bemachtigen. Dit evenement wordt georganiseerd door de Leuvense faculteitskringen, clubs en LOKO.

Vanaf donderdag 3 maart zijn de toegangskaarten voor 13 euro verkrijgbaar bij alle deelnemende kringen en clubs verkrijgbaar vanaf donderdag 3 maart. Hierbij wordt er tijdens de eerste week voorrang gegeven aan de leden van de organiserende kringen en clubs. Vergeet je lidkaart dus niet mee te nemen bij het kopen van een toegangskaart. Maximum 1 extra kaart per lidkaart! Hierna zal de verkoop openstaan voor alle Leuvense studenten.

Op de dag zelf worden de zang- en bierliefhebbers vanaf 16u30 op het Ladeuzeplein toegelaten met enkel een codex of een kleine handtas. Te laat komen, kent nultolerantie: Io Vivat om 18u. Na het feestelijk klinken kan iedereen doorzakken naar de gratis TD in de Lido.

Ad fundum!

Deelnemende kringen en clubs: Alfa, Apolloon, Babylon, Bios, Chemika, Educata, Ekonomika, Eoos, Farmaceutica, Historia, Industria, Katechetika, KLA, LBK, Mecenas, Medica, Medisoc, Merkator, Musicologica, NFK, OKeR, Pedagogische Kring, Politika, Psychologische Kring, SK, VRG, VTK en Wina.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.