Lezing Martine Mingelinckx in Standaard Boekhandel

Zaterdag 12 maart 2011 vanaf 15u geeft Martine Mingelinckx bij Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat een lezing over haar nieuwste boek ‘Nieuwe levens, nieuw geluk’.

Een relatiebreuk zet je eigen leven en dat van je gezin op zijn kop. Geestelijk, materieel en financieel laat elke scheiding haar sporen na, en praktisch moeten er heel wat dingen geregeld worden. Het boek ‘Nieuwe levens, nieuw geluk’ van Martine Mingelinck helpt je om je leven weer in balans te brengen.

Grijp je kans op nieuw geluk met beide handen aan en stap zonder ballast in een nieuwe relatie. Alle stappen naar het vinden…, opbouwen en in stand houden van nieuw samengesteld geluk komen uitvoerig aan bod in ‘Nieuwe levens, nieuw geluk’.

Samengestelde gezinnen hebben specifieke problemen, die een eigen aanpak vergen. Maar het leven in een nieuw samengesteld gezin hoeft daarom niet moeizaam te verlopen. Met vele voorbeelden van mensen die uit elkaar gingen en weer het geluk vonden in een nieuw gezin. Dit boek is een van de weinige op de markt waarin de problematiek van nieuw samengestelde gezinnen uitvoerig wordt besproken.

Tijdens haar lezing vertrekt Martine vanaf het moment dat mensen besloten hebben te scheiden en heeft ze het vervolgens over de emotionele en praktische gevolgen van de scheiding, ook wat deze scheiding met kinderen doet. Vervolgens bespreekt ze de moeilijkheden die mensen tegenkomen wanneer ze een nieuw samengesteld gezin vormen.

Na de lezing krijgen de aanwezigen de kans vragen te stellen aan Martine, alsook hun boek(en) die ze aankopen te laten signeren.

Meer info over de activiteiten van Martine.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.