Moi Kochani zingt voor Vredeseilanden

Dat het getal ’13’ niet per definitie ‘ongeluk’ betekent wil Moi Kochani op zondag 13 maart 2011 heel graag bewijzen. Ze slaan daarvoor niet de handen, maar wel de stemmen in elkaar voor Vredeseilanden.

Moi Kochani zijn achttien goede vriendinnen (tussen 23 en 29 oud, uit de regio Leuven-Aarschot) die met veel goesting samen te zingen. Al meer dan 10 jaar delen ze hun liefde voor muziek en een swingend repertoire met een heel uiteenlopend publiek. De naam Moi Kochani symboliseert de hechte vriendschap waarop de muzikale uitspattingen van dit groepje steunen. In het Pools betekent “Moi Kochani” namelijk ‘mijn geliefden’ of vrij vertaald ‘goede vrienden’.

Op dit concert brengt Moi Kochani een mix van genres, gaande van klassieke muziek, gospel/spiritual over pop/rock tot wereldmuziek. De opbrengst van het concert gaat naar Vredeseilanden, die boerenfamilies
steunen in hun strijd voor een leefbaar inkomen. We mogen niet vergeten dat zij de monden van de wereld voeden en dat ook wij hier in Europa dagelijks geconfronteerd worden met stijgende voedselprijzen.

Praktisch
Zondag 13 maart om 16.00u
Sint-Geertruikerk

Meer informatie over Moi Kochani.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.