5 minutes of Leuven

5 minutes of Leuven is een filmfestival voor en door studenten in Leuven. Het doel van dit project is de kwaliteit van audiovisueel materiaal in het onderwijs te verbeteren en studenten een kans te geven om hun werk tentoon te stellen.

Op woensdag 9 maart om 20.00u vindt het KICK-OFF event plaats op de faculteit sociale wetenschappen
(SW 00.113). Tijdens dit event zal het hele project wordt toegelicht en is het mogelijk in te schrijven.

Heb jij ook zin om meer te leren over het maken van een kortfilm en deze kennis dan ook in de praktijk om te zetten? Of wil je gewoon graag je talent tonen en dan ook kans maken op toffe prijzen? Dan is 5 minutes of Leuven iets voor jou.

Inschrijven kan door te mailen naar 5minutesofleuven@avnet.kuleuven.be . Alle informatie beschikbaar op http://www.avnet.kuleuven.be/5minutesofleuven/.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.