Roadkill Comedy @ Barcode 19 maart

Op 19 maart is het weer Roadkill Comedy tijd. Komende zaterdag brengt een vracht uit Nederland geïmporteerde comedians het publiek aan het lachen. Niet zomaar wat grappige Hollanders maar stuk voor stuk doorwinterde stand-up comedians elks met al wat jaren ervaring en prijzen op het schap.

Treden voor u aan:

  • Wouter Monden (nl): Was dit jaar de winnaar van de Culture Comedy Award en hij versloeg daarbij William Boeva en Steven Goegebeur.
  • Marlon Kicken (nl): Was het jaar daarvoor de winnaar van de Culture Comedy Award en is naast een geweldige stand upper ook tonprater. Verder zorgt hij samen met Fuad voor de exotische tint en met zijn dreadlocks lijkt hij net predator maar dan met een geweldige timing!
  • Fuad Hassen (nl): Fuad is oorspronkelijk afkomstig uit Eritrea maar vond het daar te zonnig en besloot dan maar om in Nederland te komen wonen. In 2008 won hij voor een uitverkochte Arenbergschouwburg zowel de jury als de publieksprijs van de Myspace Comedy Award.
  • Bas Birker (nl): Bas is de hardest working dutchman in showbizz. Als je zijn speellijst raadpleegt merk je dat hij elke dag van de maand ergens op een podium staat. Verder is hij ook de vaste Mc van het Antwerpse comedycafé Joker en heeft Bas ook een geweldig avondvullend programma waaruit hij in de Barcode een stuk zal spelen.

Zoals vanouds breidt Seppe Toremans het geheel met een ultieme perfectie en wat impro aan elkaar.

Om 21.00u in de Barcode (Muntstraat). Inkom is slechts 4 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.