PARTYcipation WEEK

Van 15 maart tot en met 21 maart 2011 viert Leuven feest tijdens de eerste PARTYcipation WEEK. Deze week draait om diversiteit en wil het open en internationaal karakter van de stad Leuven in de kijker zetten.

De organisatie van de PARTYcipation WEEK is in handen van de stad Leuven, de K.U.Leuven, de Leuvense hogescholen, secundaire scholen, het provinciebestuur en de studentenorganisatie LOKO.

Iedereen is anders, ook in Leuven. Dat maakt het net een boeiende stad, een stad in beweging. Met dit initiatief willen de organisatoren alle Leuvenaars en studenten met verschillende achtergronden samenbrengen door een uniek programma samen te stellen dat uitgaat van de raakvlakken tussen mensen en niet van hun verschillen. Tijdens deze week toont Leuven haar verscheidenheid, die niet alleen bestaat uit 154 nationaliteiten en verschillende culturen, maar ook uit andere vormen van diversiteit zoals leven en studeren met functiebeperkingen, (homo)seksualiteit en leeftijd.

Alle informatie over het programma van de PARTYcipation WEEK vind je op www.partycipation.be .

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.