Virus Kunstendag

Leuven is ontzettend rijk aan kunst en cultuur, een enorme schat voor artistieke en creatieve projecten. Virus is een cultuurproject dat de drempel tussen die rijkdom en het Leuvense onderwijs wil verlagen. Door middel van een samenwerking tussen de Leuvense scholen, de socio-culturele verenigingen en erfgoedorganisaties worden honderden leerlingen uit de 3de graad van de Leuvense scholen voorbereid op een kunstendag op 7 april 2011.

De kunstendag is het hoogtepunt van het virusproject. Op die dag zijn er tal van activiteiten voor de leerlingen: museumbezoek, tentoonstelling van eigen werk, multimediaal project, dansvoorstelling, alternatieve films, optredens, workshops, free podium,…

Alle informatie op virusleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.