Kunstenaars uit de regio exposeren in Leuven

Vanaf maart 2011 pakt Leuven, samen met M, 30CC, SLAC en Kunst In Huis opnieuw uit met een reeks tentoonstellingen van kunstenaars uit de eigen regio. Tot september opent er iedere maand een nieuwe tentoonstelling. De stad biedt een aantal eigen plaatsen waar lokale kunstenaars en verenigingen hun werk kunnen tentoonstellen: exporuimte Tweebronnen (in samenwerking met Kunst In Huis Kunstuitleen), kapel Romaanse Poort en de Norbertuspoort Abdij van Park.

In het verleden werd zo al samengewerkt met meer dan 30 kunstenaars en kunstverenigingen. 2011 werd ingezet met een tentoonstelling van de jonge Leuvense kunstenares Sarah De Vos in Expo Tweebronnen. Er komen echter kunstenaars van verschillende generaties en van verschillende pluimage aan bod.

Geert De Smet (1960, Leuven) bijt de spits af in Expo Tweebronnen. Daarna is het de beurt aan Maria Iaram, Chantal Sap & Klaas Verpoest, Jan Anthonissen (Expo Norbertuspoort), Paul Baert (Expo Romaanse Poort) en Geert Koekoeckx (Expo Tweebronnen).

Kunstenaars die zelf willen tentoonstellen in Leuven vinden alle informatie op de site van de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.