Signeersessie Guido Eekhaut in Standaard Boekhandel

Op zaterdag 26 maart 2011 vanaf 15u signeert Leuvenaar en winnaar van de Hercule Poirotprijs 2009 Guido Eekhaut zijn nieuwste misdaadroman ‘Vulkaan’ in de Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat.

Het verhaal: een van de buitenwereld afgesneden Luxehotel op Tenerife (dankzij een IJslandse vulkaan), nette mensen die zich gaandeweg als barbaren gaan gedragen en een moordenaar die willekeurige slachtingen aanricht: het leven van Jack Proust heeft plots een wrange wending genomen.

Proust wordt er ook nog van verdacht zijn vrouw en zijn dochter vermoord te hebben, de familie van zijn vrouw kan zijn bloed drinken en de politie gelooft zijn verhaal niet. Had zijn advocaat een goed idee: een korte vakantie op Tenerife, vijfsterrenhotel, alles even opzijzetten in afwachting van zijn proces… Dat loopt voor Proust nu wel even anders. Als blijkt dat hij nog verdacht wordt van de moorden in het hotel en wanneer de moordenaar al te graag de schuld in zijn schoenen schuift, is Proust niet gelukkig. Hij wil liever niet gelyncht worden door de wanhopige gasten en is ook niet van plan te eindigen als een stuk vlees onder het mes van de moordenaar. Maar zijn verleden en de dood van zijn vrouw laten hem evenmin los.

Toegang Gratis !

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.