Vacature voor freelance medewerkers proza en poëzie bij WiSPER

WiSPER zkt freelance medewerkers proza en poëzie

WiSPER is een erkende en gesubsidieerde vormingsorganisatie in het sociaal-cultureel werk voor volwassenen. We zijn gespecialiseerd in actieve kunsteducatie en organiseren dus actieve cursussen theater, dans, beeldende – en audiovisuele kunsten, muziek en literatuur. WiSPER heeft twee uitvalsbases: Leuven en Gent, maar is actief in heel Vlaanderen
WiSPER is op zoek naar nieuwe freelance medewerk(st)ers voor het geven van workshops proza en poëzie, zowel aan beginners als aan gevorderden. Eigen voorstellen en projecten zijn welkom!

Solliciteren voor 2 mei 2011 via ingrid(a)WiSPER.be.

Extra info

Vermits bij WiSPER het accent ligt op actieve kunstbeoefening, zijn we op zoek naar medewerkers die ‘actief’ les kunnen geven. Met andere woorden: docenten die de mensen theorie kunnen bijbrengen via de praktijk!
Ons aanbod telt zowel langlopende als korte cursusreeksen.
Tijdens de korte reeksen willen we de deelnemers de kans bieden te ontdekken of ‘het schrijven’ hen bevalt of willen we hen laten kennismaken met een aspect van het schrijven dat ze nog niet kenden.
Tijdens de langlopende cursussen – of poëzie, of proza; nooit de twee samen – komen dan alle belangrijke aspecten van de gekozen discipline aan bod. Na afloop van zo’n lange reeks moeten gemotiveerde deelnemers in staat zijn om alleen of met hulp van een coach, een behoorlijk afgewerkt verhaal af te leveren. Om tegemoet te komen aan de vraag naar coaching, kunnen degenen die een basisopleiding volgden, inschrijving voor een projectwerking of een schrijfclub.

Alle gepubliceerde vacatures zijn gericht aan m/v tenzij expliciet anders vermeld.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.