6de Italiaanse brunch van S.P.Q.R

Voor de zesde keer reeds organiseert S.P.Q.R., in samenwerking met Plan België, op zondag 3 april 2011 om 11 uur een schitterende Italiaanse luxe brunch. Wie er al eens eentje heeft meegemaakt, weet dat dit gezellige culinaire evenement, samen met andere Rome- en Italiëliefhebbers, zoveel meer is dan alleen maar een brunch, maar eerder lijkt op een stevige viergangenmaaltijd.

Je kan genieten van een zeer uitgebreide waaier aan Italiaanse gerechten én tegelijkertijd de werking van PLAN België steunen. Want de opbrengst van zowel het eten als de genuttigde drankjes, gaat net als de vorige jaren, integraal naar deze organisatie.

Een kleine greep uit het menu van dit jaar:

  • antipasti-bord en spumante als verwelkoming
  • Italiaanse minestrone om op te warmen
  • gevulde aubergines, tomaat/mozarella, meloen met parmaham en andere typische voorgerechtjes om in de Italiaanse sfeer te komen
  • een aantal overheerlijke Italiaanse hoofdgerechten, waaronder pollo alla potentina, scaloppina alla romana, lasagne, en nog veel meer… om het elan verder te zetten
  • als afsluiter worden een aantal overheerlijke Italiaanse kazen plus een dessertenbuffet geserveerd om duimen en vingers….

Een uitstekende spumante, rosso en bianco zal uiteraard niet ontbreken! Extra drankjes kunnen per glas of per fles ter plaatse worden bijgekocht.

Locatie
Zaal Sint Geertrui – Sint-Geertruiabdij 6, 3000 Leuven (Halfmaartstraat, zijstraat Mechelsestraat).

Inschrijven
30 euro per volwassene
Kinderen jonger dan 12 jaar betalen op basis van hun leeftijd (bv. 11 jaar = 11 euro; 7 jaar = 7 euro)
Vooraf inschrijven is verplicht op rekeningnummer 412-4030051-70 op naam van ‘Cassiers’ met vermelding van: ‘brunch: x (aantal) volwassenen / x (aantal) kinderen’. Uw betaling geldt als bewijs van inschrijving.
Afsluiting inschrijvingen en stortingen: 28 maart 2011.
Wees er snel bij, want er zijn slechts 90 plaatsen!
Voor meer info: mieke@spqr.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.