Te winnen: een exemplaar van VULKAAN

Leven in Leuven mag een exemplaar weggeven van de nieuwe thriller van Leuvense schrijver Guido Eekhaut. Vulkaan speelt zich af in een luxehotel op Tenerife, maar van een rustige vakantie is geen spreken. De eerste ramp die het hotel treft is een overijverige vulkaan die de toeristen verhindert naar huis te keren. Als daarna blijkt dat er een seriemoordenaar in het hotel rondwaart, beginnen de dingen pas goed uit de hand te lopen. En ondertussen probeert hoofdfiguur Jack Proust in het reine te komen met het feit dat hij ervan verdacht wordt zijn vrouw en zijn dochter vermoord te hebben. Een spannend en vlot geschreven boek dat je tot de laatste bladzijde in spanning zal houding.

De derde persoon die ons via het contactformulier zijn of haar naam en adres samen met het antwoord op de vraag: “Welke prijs won schrijver Guido Eekhaut” doorstuurt, wint het boek.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.