Babysit for Free van Vormingplus Oost-Brabant

Actie geldig van 1 april tot en met 31 augustus 2011 – Vormingplus Oost-Brabant

Opstaan, boterhammekes smeren, jasjes aan, hup hup naar school en dan snel op tijd in de file aanschuiven richting werk. ’s Avonds hetzelfde scenario maar dan in omgekeerde richting, nog effie die was insteken terwijl het beurtrol eten maken is, kindjes entertainen, bad in en dan do-do-doen-hè. Het leven van jonge ouders is geen makkie. Waar is de tijd dat jonge ouders samen nog eens iets leuks konden doen. Een toffe cursus volgen bijvoorbeeld.

Deze lente en zomer kunnen jonge ouders bij Vormingplus Oost-Brabant hun babysitkosten terugbetaald krijgen wanneer zij zich als koppel voor dezelfde cursus inschrijven. Dus bekijk het cursusaanbod, maak een keuze en schrijf gauw in, om dan met z’n tweetjes rustig te genieten!

Info en inschrijven www.vormingplusoostbrabant.be of bel 016/525 900.

Deze actie is geldig voor cursussen met startdatum van 1 april tot en met 31 augustus 2011. Babysitkosten aan standaardtarief €4/uur vermenigvuldigd met het totaal aantal lesuren. Leeftijd kinderen tot en met 12 jaar. Voor terugbetaling, bel na afloop van de gevolgde activiteit 016/525 900 of mail naar info@vormingplusoostbrabant.be, en bezorg Vormingplus jullie namen, rekeningnummer en de titel van de cursus.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.