Folkbal met Amorroma Cie en Guy & Danny Combo

logo folk in leuven

Folk in Leuven blaast dit jaar vijf verjaardagskaarsjes uit! Om dit te vieren werd een speciaal jaarprogramma met bals, concerten en workshops samengesteld. Op donderdag 14 april wordt het laatste Folkbal Leuven van dit seizoen georganiseerd. Iedereen is van harte welkom in de Predikherenkerk om “een dansje te placeren” op live muziek van Amorroma Cie en Guy & Danny Combo.

Voor hun nieuwe driedubbele cd Carrousel werd de basisbezetting van Amorroma uitgebreid onder de noemer Amorroma Compagnie. Zo verschijnen naast Jowan Merckx (fluiten en doedelzak) en Sarah L. Ridy (arpa doppia) nog vijf andere topmuzikanten op het podium, met name Vincent Noiret (contrabas), Elly Aerden (zang), Maarten Decombel (gitaar, mandola), Toon Van Mierlo (accordeon, sax, fluiten, …) en Ewoud Huygens (viool, percussie).

Guy & Danny Combo zijn niemand minder dan Koen Vanmeerbeek en Hans Jochems. Met Dr. Eugène maakten ze volgens de Folkroddelaars de beste cd van 2010. Vanavond brengen ze een duoprogramma.

Is je kennis van bourrees, mazurka’s en tovercirkels gebrekkig of zelfs onbestaand, maar wil je graag bijbenen? Geen probleem! Elk bal wordt voorafgegaan door een dansinitiatie, waarbij je de basispassen van de meest voorkomende folkdansen leert. Aarzel dus zeker niet om de dansrangen te vervoegen!

Inkom reserveren is niet noodzakelijk, maar wel voordeliger (voorverkoopprijs).

Concreet:
Wat? Folkbal Leuven met live muziek van Amorroma Cie en Guy & Danny Combo
Wanneer? donderdag 14 april vanaf 20u10 – dansinitiatie van 19u30 tot 20u10
Waar? Predikherenkerk, Onze Lieve Vrouwstraat, 3000 Leuven (i.s.m. 30CC)
Inkom? VVK € 8 / € 6 – kassa € 9 / € 7 (korting geldt voor studenten)

Voor meer informatie en om tickets te bestellen, kan je steeds terecht op onze website www.folkinleuven.be, of een mailtje sturen naar fil@folkinleuven.be

Folk in Leuven is nog op zoek naar enthousiaste medewerkers om onder meer bals en concerten in goede banen te leiden. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar fil@folkinleuven.be Al wie een handje wil toesteken, is welkom!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.