Inspinazie Tout Court organiseert Canadees-Belgisch Impro-festival

Van 15 tot en met 19 april organiseert Inspinazie Tout Court in samenwerking met het Canadese Crumbs, een wereldvermaard improvisatieduo, een vierdaags improvisatiefestival. Crumbs strijken neer in Leuven en brengen samen met Inspinazie een gevarieerd aanbod van interne en externe workshops, en vier totaal verschillende voorstellingen. Crumbs is een Canadees improduo, bemand door Lee White en Stephen Sim. Zij trekken de wereld rond met hun verbluffende improvoorstellingen en -workshops. Van maart tot mei vindt de “Crumbs in Europe” tour plaats, en Inspinazie Tout-Court is trotse gastvrouw voor België.

Voorstellingen

  • vrijdag 15/04 “Something old”: Inspinazie bijt de spits af en haalt nog eens een goeie oude Vlaamsche ‘gorilla’ van onder ’t stof. De spelers zijn afwisselend de regisseur en het publiek oordeelt over deze korte puntige scènes (Nederlandstalig)
  • zaterdag 16/04 “Something blue”: Een gloednieuw longform-concept, badend in blauw deze keer… (Nederlandstalig)
  • maandag 18/04 “Something new”: De langverwachte Belgo – Canadese unie. De ultieme materialisering van de Inspinazie-Crumbs kruisbestuiving. Slechts één keer op scène te zien. (Engelstalig of mix)
  • dinsdag 19/04 “Something borrowed: Als goede gastheer geeft Inspinazie de scéne graag geheel aan Crumbs. Een unieke kans om deze overzeese meesters aan het werk te zien! Slechts met zijn tweeën én een pianist verzorgen zij een avondvullende longform-voorstelling. In hun typische relax-stijl voeren ze het publiek door de meest waanzinnige plots. (Engelstalig)

Locatie: 30 CC Wagehuys, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven
Tickets: € 8 – ticketbalie 30CC Tweebronnen Diestsestraat 49 3000 Leuven 016 300 900

Meer informatie over de workshops.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.