Drums for a Benefit

Op 1 maart brandden de lokalen (en instrumenten) van de Portugese percussiegroep Toca Rufar af. Daarom spelen 80 drummers op zaterdag 16 april te Leuven een benefietconcert voor hun collega’s uit Lissabon.

Het wordt een groots en spontaan spektakel met verschillende Leuvense en Brusselse percussiegroepen, die voor deze unieke gelegenheid (en voor het eerst in België) samen op de affiche staan. Met een beetje geluk zal ook een delegatie muzikanten van Toca Rufar aanwezig zijn.

Initiatiefnemer Jo Zanders (Lokomotiv): “Met dit benefietconcert hopen we natuurlijk een flink bedrag te kunnen inzamelen. Maar het is ook een gelegenheid voor elke groep om hun talenten aan het publiek te tonen, elkaar te ontmoeten en er samen plezier aan te beleven.

Drums for a Benefit – zaterdag 16 april – 15u – Martelarenplein Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.